ŞEHİT ADEM ALGIN ANAOKULU
HUZUREVLERİ MAH. ŞEHİT JANDARMA SEFA İZBUDAK SK. ŞEHİT ADEM ALGIN ANAOKULU SİTESİ ŞEHIT ADEM ALGIN ANAOKULU BLOK NO 5 ÇUKUROVA / ADANA

VİZYON

VİZYON Okul Öncesi Cağına gelmiş çocuklarımızı Türk Milli Eğitimin ve Okul Öncesi Eğitimin Amaç ve Temel İlkeleri doğrultusunda, kendine güvenen, araştıran, sorgulayan, yaparak, yaşayarak öğrenen, paylaşımcı, kendini doğru ifade edebilen, sorumluluk alabilen bireyler olarak yetiştirmek, çocukların fiziksel, sosyal, duygusal ve bilişsel gelişimlerini en sağlıklı şekilde desteklemek , onları hayata en iyi şekilde hazırlamak, velilerimizi okul öncesi eğitimin önemi konusunda bilinçlendirmek, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, toplumun milli ve manevi değerlerine saygılı ve duyarlı bireyler yetiştirilmesine temel hazırlamaktır.

MİSYON

MİSYON Eğitim ortamlarında çocuklarımızı hayata hazırlayan, çağın getirdiği yeniliklere açık olan, geleceğe güvenle bakan, milli ve manevi değerlere önem veren ,azimli, kararlı, üretken, paylaşımcı nesillerin yetişmesini sağlamak, fiziksel donanımımız, eğitim öğretim etkinliklerimiz ve çalışan personelimizle yalnızca çocuklarımız için değil aynı zamanda anne ve babalar için de özgün, kaliteli, nitelikli, tanınan ve tercih edilen, yenilikçiliğin ve değişimin öncüsü olan eğitim kurumu olmaktır.

Kütüphane Kitap Sayısı :1900

İkili Öğretim